THALI

THALI Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 91 beoordelingen
28 aug 2020 om 22:12 Not spicy enough for me but otherwise good.
8 jul 2020 om 19:18 Eten is troep
4 jul 2020 om 20:47 De rijst van warm. De curry lauw en sommige stukken kip zelfs koud. Niet zoals ik butter chicken gewend ben. Weinig smaak. Niet opgegeten. Ik moest het eten 1 ster geven. Verdiend geen sterren!
18 jun 2020 om 22:55 de bezorging was eerder dan de aangeven tijd. keurig verpakt, lekker warm en heerlijk van smaak. Bij de thali mag wel wat meer groente.
23 mrt 2020 om 12:50 Eten was erg lekker: rijst goed gekookt, pittige spinazie leKker lekker en de butter chicken heerlijk pikant, groene peper etc. Bezorger was vriendelijk en afstandelijk, het laatste is ook wel nodig in deze coronatijden.
27 dec 2019 om 19:52 Het bezorgen duurde ontzettend lang, overigens de bezorger was erg vriendelijk. Erg veel rijst in verhouding met de saus. Het is niet hoe Indiaas eten hoort te zijn. De saus zag en smaakte naar water. Erg jammer we zullen hier nooit meer bestellen!
5 dec 2019 om 22:25 Ordered Veg box with rice, potatoes and lentils. Made a note for more lentils, less rice. I received no lentils, only rice and some potatoes.
4 dec 2019 om 0:04 provider could not take changes to order in spite of informing immediately. no proper customer service contact. food items described on site ambiguous, not clear.
25 nov 2019 om 8:42 Curry was like water. Didn’t even finish eating it. it arrived and looked like a microwave meal
23 nov 2019 om 23:40 Minimal curry lots of rice!
23 nov 2019 om 20:16 Alleen maar geweldige ervaringen gehad bij dit restaurant heerlijk eten. Aanrader!
23 nov 2019 om 19:46 Mediocre curry, veel rijst. Niet vies, maar zal niet snel weer bestellen.